Search

Add filters:

 

Results 1-10 of 84 (Search time: 0.022 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess
1 November 2018Properties of large-scale geological features and seismic responses affecting strainburst potential in deep underground minesGoulet, Audrey; Grenon, Martin; Morissette, P.; Woodward, Kyle; Wesseloo, JohanArticle de rechercheUpon request
13 November 2019Le projet d’échange de territoires entre Serbie et Kosovo : une avenue crédible pour la paix?Lasserre, FrédéricArticle de rechercheOpen access
18 September 2019Une course à l’appropriation des plateaux continentaux arctiques, un mythe à déconstruireLasserre, FrédéricArticle de rechercheOpen access
16 August 2019Les changements climatiques : moteur des politiques étrangères en Arctique?Lasserre, FrédéricArticle de rechercheOpen access
1 September 2017The informational motor of Michel Serres : an architectonics of algorithmic reasoning and abstractionDoyle, Michael RobertArticle de rechercheUpon request
24 August 2015Composition of exudates from meat drip loss and microbial spoilage differences between various pork quality classesMoura Rocha, Luiene; Faucitano, Luigi; Zagabe, Fidèle K.; De Castro, Ariane C.Article dans une conférenceOpen access
8 August 2011A new technique for non-destructive measurement of marbling in beef meat using visible and near-infrared imagingZiadi, Adel; Maldague, Xavier; Saucier, LindaArticle dans une conférenceOpen access
13 August 2012Development of an encapsulation system in food liposomes for the protection and controlled release of nisin in cooked meat productsBoualem, Khadidja; Subirade, Muriel; Desjardins, Yves; Saucier, LindaArticle dans une conférenceOpen access
13 August 2012Escherichia coli sentenced to death by heat stress : reaching out for the last functional genesGuernec, Anthony; Robichaud-Rincon, Philippe; Saucier, LindaArticle dans une conférenceOpen access
8 August 2011Physiological state of bacteria growing in meat during cold storage : a molecular approachGuernec, Anthony; Robichaud-Rincon, Philippe; Saucier, LindaArticle dans une conférenceOpen access